Digital clock

Tuesday, July 27, 2010

Present Utk Afiq


Ptg smlm ayah belikan present utk afiq....agaknya Mr. Hubby nak bagi semangat pada afiq supaya cepat sembuh daripada demam campak...nampak pun campak dia dah kering...afiq pun tak la meragam sangat...Mr. Hubby dah pi cari daun semambu, pi beli air kelapa utk afiq....

tiba tiba je waktu kitaorang tengok tv waktu malam ayah kuarkan present nak bagi kat afiq...afiq punya la suka...terjerit jerit diaaa....bila tanya Mr. Hubby 'napa beli?' Mr. Hubby jawab...'saje je nak bagi kat afiq'...kotak sikit punya besaq...utk anak dah dapat present...utk wife takdak apa apa present kaa...(harap Mr. Hubby ku baca la blog ini ye...hehehehe) rantai tangan ka, baju ka, kasut kaa....heheheheeh


nie la dia gaya & aksi seorang bakal car drifter...hehehehe...punya la excited afiq dok melayan kete drif nyer...
afiq punya mainan je dah berbakul bakul...helikopter control pun ada...tapi nak main heli tu kena ada ayah laa...ibu tak reti nak maiin heli control...silap hari bulan patah heli tu ibu kena marah ngan ayah....(ayah sayangkan helikopter control tu lebih dari ibu, ibu kena marah takpe, jangan heli tu patah atau rosak....huhuhuhu....hahahahaah)

ok...see u soon...

No comments:

Post a Comment