Digital clock

Wednesday, May 20, 2009

Rumah Dah Siap...


akhirnya rumah aku dah siap. tapi tak siap sepenuhnya sebab tak pasang gate lagi. yang lain-lain kiranya dah siap ler. bila dah siap nampak cantik lak. ramai kawan kawan aku puji cantik rumah. warna cat pun cantik kata diaorang. (siapa nak puji kalau tak diri sendiri kan...hehehehe). rumah nie siap last week. so dalam jangka masa lebih kurang 1 bulan rumah aku siap. kira ok la tu. sekarang nie kawan husband aku lak nak renovate rumah. so husband aku rekemenkan abang yang buat rumah aku nie (namanya abang mat) pada kawan dia. so, kawan husband aku confirm ambil abang mat nie. abang mat nie buat rumah kemas. lagi satu masa dia tengah keje dia tak suka nak sembang sembang. dia akan buat keje dia sampai habis baru dia nak sembang. bukan apa, mama aku nie suka menyembang. mama la yang akan layan abang mat nie. mama kata bila buat keje sambil sembang cepat je masa berlalu. lagi satu nak mungkin nak hilangkan boring dia. tapi abang mat nie lain sikit. tapi abang mat nie memang ok. sporting pun ye. lagi satu dia nak juga terima pandangan kita. sesetengah orang yang buat rumah taknak terima idea atau pandangan orang lain. kalau kawan kawan nak buat rumah ke aku boleh tolong rekemenkan...(promo la pulak....hahahah)


ni aku attachkan dua keping gambar masa tengah renovate. hari tu tak sempat nak attachkan. sekeping ni pic dalam rumah. tapi ada letak tiang di kiri dan kanan. kat tengah tengah lak ada arch. nanti aku attachkan gambar ni yang dah siap. lupa lak nak ambil. nanti aku attachkan sekali gambar dalam rumah. nie semua dari pandangan luar.

ok...byeee

3 comments:

  1. cantik umah ko... ko beli kat mana nie

    ReplyDelete
  2. kat taman arked, dengkil...kat kem PLKN...jalan masuk nak ke paya indah wetlands...jemput la datang umah kak...

    ReplyDelete